Връщане и замяна

Всяка една поръчка се изпраща с опция преглед и тест. Можете да се възползвате преди да заплатите.

 

Условия за връщане:

Мотомол ЕOOД следва международните стандарти за връщане и отказ на поръчка, учредени от Европейския потребителски център и Комисията за защита на потребителите в България. Онлайн магазин www.motomall.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат/или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, САМО при условие, че продуктът е:

  • В оригиналния си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет. Не се счита за повредена опаковка, чиято цялост е била нарушена с цел разопаковане на стоката.
  • Без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Следва да ни изпратите e-mail на sales@motomall.bg, с който ни уведомявате за връщането на продукта и да ни го изпратите обратно за Ваша сметка. 

Връщане на сумата за продуктите става до 10 дни от датата, на която го получим, чрез банков превод (необходимо е да посочите IBAN и две имена на титуляра на сметката).

 

Условия за замяна:

Ако желаете да замените продукт от Вашата доставена поръчка, направете следното:
Свържете се с нас на sales@motomall.bg, за да уточните най-удобния за Вас метод за замяна на закупения артикул;
След като получим пратката и се уверим, че е запазен търговския вид на стоката, ние ще изпратим към Вас новата пратка с желаните от Вас продукти;
Стойността на куриерските услуги в двете посоки при размяна е за сметка на Клиента.